Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ristorante il Cavallino

Het meest beroemde restaurant in Maranello is zonder twijfel Ristorante il Cavallino. Dit restaurant is gelegen tegenover de oude Ferrari fabriekspoort aan de Abetone Inferiore weg en is vrij eenvoudig te vinden dankzij het grote zwarte paard aan de gevel en het gele bord in de groene heg aan de voorzijde van het restaurant.

Als je binnenstapt in het restaurant vallen gelijk de vele Ferrari items op die verspreid over het restaurant de muren versieren. Op zich niet zo gek als je bedenkt dat Ristorante il Cavallino vroeger, toen de Enzo Ferrari nog leefde, de vaste lunch plek was van de grote Ferrari baas. Vandaag de dag is het restaurant eigendom van Ferrari en wordt het nog steeds met grote regelmaat gebruikt door de werknemers en F1 coureurs van het beroemde merk. Ook eigenaren die hun Ferrari komen ophalen bij de fabriek krijgen vaak een lunch of diner aangeboden in het restaurant.

Restaurant van Ferrari

De prijzen in il Cavallino liggen iets hoger dan de gemiddelde prijzen in de Italiaanse restaurants, maar de kwaliteit van het eten is daar ook naar. De prijzen voor een gemiddelde maaltijd inclusief drinken liggen rond de 50 euro per persoon. Op de kaart staan vooral gerechten uit de regio en dan in het bijzonder pasta gerechten zoals Risotto, Gnocchetti en Tortelloni.

Kijk voor meer informatie over het restaurant op de website www.ristoranteilcavallino.it.

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com