Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pitlane Maranello – Ferrari rijden

Heb je altijd al eens in een Ferrari willen rijden? In Maranello kun je je droom uit laten komen en achter het stuur kruipen van een exclusieve Ferrari.

In Maranello, de thuisbasis van Ferrari kun je bij onder andere het verhuurbedrijf Pitlane Maranello tegen betaling in een Ferrari rijden. Het bedrijf ligt even voorbij het Museo Ferrari. Door zijn ligging trekt dit bedrijf niet direct de aandacht maar ook hier is genoeg leuks te vinden.

Ferrari rijden in Maranello

Pitlane Maranello heeft uitgebreider aanbod dan concurrent Push Start waarbij je kunt kiezen uit onder andere een Ferrari 488 Spider, een Ferrari Portofino of een Ferrari GTC4Lusso waar je met drie personen kunt meerijden.

De tarieven zijn bij alle modellen vrijwel gelijk ten opzichte van die van Push Start. Voor 10 minuten rijden moet je voor een Ferrari 488 Spider 120 euro afrekenen, de 458 speciale kost 130 euro en een Ferrari Portofino 120 euro.

Ook is het bij Pitlane mogelijk om je rit vast te leggen met de GoPro camera tegen betaling of een fotoshoot te laten maken van je ritje in één van de Ferrari’s. Kijk voor meer informatie over de actuele tarieven en modellen op de website van Pitlane of boek direct online je rit in een Ferrari.

Klik hier om online je rit in een Ferrari te reserveren

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com