Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maranello Palace

Het Maranello Palace hotel ligt direct voor de hoofdingang van Ferrari met de karakteristieke windtunnel. Wie van Ferrari houdt vermaakt zich prima in dit hotel, het hotel is namelijk gelegen aan de rotonde waar vrijwel alle testrijders van Ferrari langskomen als ze nieuwe Ferrari’s gaan testen op de openbare weg of de Ferrari’s van klanten aan het inrijden zijn.

Het hotel biedt 112 moderne kamers, suites en appartementen op slechts 1 km van het stadscentrum van Maranello. Het Maranello Palace hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een fitnessruimte en een massagecentrum, waar ook schoonheidsbehandelingen beschikbaar zijn. Bij het hotel vindt u ook een congrescentrum, een uitstekend restaurant en een bar.

Het Maranello Palace ligt in een groene omgeving. De hotelkamers zijn rustig, modern en ruim. De appartementen zijn volledig ingericht met een keuken en een zitgedeelte en u profiteert er tevens van alle hotelfaciliteiten.

Appartementen in Maranello

Ben je op zoek naar een appartement? Dan is Maranello Residence een goede keuze. Maranello Residence maakt onderdeel uit van het Maranello Palace hotel en omvat een groot aantal appartementen die geschikt zijn voor twee tot vier personen. Kijk op de website van Booking.com voor meer informatie.

Klik hier om dit hotel direct te boeken

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com