[the-subtitle]

Lamborghini rijden

Ook fans van Lamborghini kunnen zich vermaken in en rondom het Italiaanse dorp Maranello. Naast de verhuur van Ferrari’s zijn er ook diverse locaties te vinden waar je de mogelijkheid hebt om een Lamborghini te huren.

Zo kan je tegen over de Lamborghini fabriek in Sant’Agata Bolognese diverse modellen van Lamborghini huren bij de Bull Bar. Hier kan je tegen betaling plaatsnemen achter het stuur van een 700pk sterke Lamborghini Aventador of een ritje maken met Huracan Performante of Huracan STO. Een rondje rijden in een Lamborghini is echter niet goedkoop, de prijzen beginnen bij 120 euro voor 10 minuten in de Spyder. Voor een 10 minuten durende rit in de Aventador moet je zelfs 200 euro betalen. Maar neem van mij aan, dat is het zeker waard als je een groot fan bent van supercars en in het bijzonder Lamborghini! Tegen betaling is het ook nog mogelijk om je volledige rit te filmen via een GOPRO camera of een fotoshoot met de auto. Kijk voor alle actuele prijzen op de website van de Bull Bar.

Ook in de thuisbasis van Lamborghini’s grootste concurrent Ferrari is er de mogelijkheid om Lamborghini’s te huren. Zowel Push Start als Motorsport Maranello bieden in Maranello de mogelijkheid aan om een Lamborghini te huren. Bij Push Start kan je een knalgroene Lamborghini LP570-4 Superleggera huren welke een topsnelheid heeft van 324 km/u en in totaal 570pk. De prijzen beginnen bij 120 euro voor 10 minuten. Kijk voor meer informatie en de actuele prijzen op de website van Push Start.

Boek je excursies en tickets online

Translate this page

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren