Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Naast de fabriek van Lamborghini in Italië is ook het museum te vinden aan de Via Modena in Sant’Agata Bolognese. Dit in 2011 geopende museum herbergt een aantal van de meest kostbare Lamborghini schatten uit het verleden en heden, waaronder de legendariche Miura, de Diablo, de Jalpa, de Countach en de Reventon. Naast de productiemodellen zijn er ook vaak diverse prototypes te vinden in het museum, zoals de Sesto Elemento en het schitterende concept model van de “moderne” Miura. Doordat de collectie regelmatig wisselt is het altijd een verassing welke modellen er in het museum zijn te vinden.

Het Lamborghini Museum bezoeken

De entreeprijs van het Lamborghini museum bedraagt 15 euro per volwassenen, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.Kijk voor de meest actuele prijzen op de website van Lamborghini. Het museum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00 uur, tijdens de vakantieperiode is het museum gesloten. Zo is het museum onder andere gesloten op maandag 2e Paasdag, 1 mei, 2 juni, 15 augustus en 8,25 en 25 december, dit in verband met de diverse feestdagen in Italië.

Klik hier om je Lamborghini Museum tickets te kopen

Lamborghini bezoeken: fabriekstour Lamborghini

Het is ook mogelijk om de productielocatie / fabriek van Lamborghini te bezoeken tegen een meerprijs in combinatie met een bezoek aan het Lamborghini Museum. De fabriek is naast het museum gelegen. De “Lamborghini Factory Tour” dient vooraf geboekt te worden via de website van Lamborghini en is alleen beschikbaar op bepaalde periodes in het jaar en op voorbehoud. Zo kan het namelijk voorkomen dat de fabriek wordt verbouwd of er gasten / klanten op bezoek zijn waardoor het bezoeken van de fabriek niet door kan gaan.

Het is verstandig om de fabriekstour ver van te voren te boeken omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen per tijdstip beschikbaar zijn waardoor het vaak voorkomt dat de fabriekstour door de fabriek van Lamborghini al enkele maanden van te voren volgeboekt zit, met name in de drukke vakantieperiode.

Klik hier om je Lamborghini Museum tickets te kopen

Lamborghini Museum

Waar ligt het Lamborghini Museum?

Het Lamborghini Museum ligt naast de fabriek van Lamborghini aan de Via Modena 12 in Sant’Agata Bolognese. De ingang van het museum is duidelijk aangegeven en vaak staat er naast de ingang een Lamborghini van de fabriek. Parkeren kan op ongeveer 500 meter op een speciaal parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren als je een muntje haalt bij de balie in het museum. Met dit muntje kun je door de slagboom rijden.

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com