Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ferrari rijden in Maranello bij Push Start

Heb je altijd al een keer in een Ferrari willen rijden? In Maranello, vlakbij de Ferrari fabriek, kun je je droom uit laten komen bij Push Start Maranello. Direct naast het Ferrari Museum in Maranello bevindt zich het verhuurbedrijf Push Start waar je de mogelijkheid hebt om achter het stuur te kruipen van een moderne Ferrari om zo te ervaren hoe het is om met zo’n supersnelle sportwagen te rijden.

Het bedrijf heeft een gevarieerd aanbod van sportwagens die je met professionele begeleiding kunt huren voor 10, 15, 20, 30 of 60 minuten. Zo kun je er onder andere een Ferrari 488 spider, Ferrari 458, meerdere Ferrari Portofino waar je met meerdere personen in kunt zitten, de hardcode Ferrari 458 Speciale of de Ferrari GTC4 Lusso huren bij het bedrijf. Wil je liever een ander merk rijden? Geen probleem, er is ook de mogelijkheid om een Lamborghini of een Maserati te huren.

De enige vereisten zijn dat je minimaal 21 jaar bent en minimaal drie jaar je rijbewijs hebt. En natuurlijk dien je te beschikken over een goedgevulde portemonnee aangezien het niet goedkoop is om een Ferrari te huren in Maranello. De goedkoopste Ferrari is te huur voor 100 euro voor 10 minuten rijden. De prijzen zijn wel een stuk aantrekkelijker dan in Nederland en de modellen zijn nieuw in tegenstelling tot de huur Ferrari’s hier in Nederland die vaak zo’n 8 jaar oud zijn, maar toch is het niet steeds niet heel goedkoop. Maar je krijgt er wel een onvergetelijke ervaring voor terug en voor veel mensen is het een droom die uitkomt!

Klik hier om online je rit in een Ferrari te reserveren

Ferrari rijden in Maranello

Ferrari rijden in Maranello reserveren

Goedkoop is het rijden in een Ferrari niet, maar in vergelijking met Nederland is het juist heel goedkoop omdat je in Nederland vaak in een oud model Ferrari mag rijden van 8 jaar of ouder, zijn de Ferrari’s waarmee je in Maranello kunt rijden nieuw en van de meest recente modellen. In Maranello heb je de keuze uit een groot aantal Ferrari modellen waarbij geldt hoe nieuwer het model, hoe duurder het rijden in de Ferrari is.

Het is aan te raden om je rit in een Ferrari in Maranello vroegtijdig vooraf te reserveren via internet omdat met name in het hoogseizoen en de vakanties veel ritjes gemaakt worden met de Ferrari’s waardoor ze vaak niet direct beschikbaar zijn. Zo kan het zijn dat je niet op de dag dat je in Maranello bent kunt rijden in de Ferrari naar wens. Door vooraf te reserveren verzeker je jezelf van een ritje in je Ferrari van je dromen.

Testrit in een Ferrari Portofino reserveren

De goedkoopste Ferrari om te huren is de Portofino die 126,50 euro kost voor een rit van 10 minuten. Wil je langer rijden in de Ferrari? Er zijn ook ritjes met de Ferrari Portofino van 15, 20 en 30 minuten beschikbaar. Bij de Ferrari Portofino kun je dankzij de vier zitplaatsen ook twee personen tegen bijbetaling meenemen op de achterbank. De kosten voor een extra passagier bedragen 20 euro per passagier en kunnen ter plekke bijgeboekt worden.

Je boekt een ritje in de Ferrari Portofino eenvoudig vooraf via de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal. Als je extra passagier(s) wilt meenemen kun je deze ter plekke bijboeken en betalen. De kosten voor een extra passagier bedragen 20 euro per persoon.

Klik hier om online je rit in een Ferrari te reserveren

Pitlane - Ferrari rijden in Maranello

Testrit in een Ferrari 488 Spider reserveren

Wil je ervaren hoe het is om een Ferrari zonder dak te rijden? Dan kun je kiezen voor de Ferrari 488 Spider. Dit is het nieuwste model van Ferrari met een V8 turbo met maar liefst 660pk. De motor ligt vlak achter je en dankzij het ontbreken van een dak kun je de krachtige V8 turbo optimaal horen brullen! Een rit van 10 minuten in de nieuwe Ferrari 488 kost 100 euro per keer, je kunt ook kiezen voor een rit van 15, 20 of 30 minuten tegen een meerprijs. Je boekt je onvergetelijke rit in een Ferrari 488 eenvoudig vooraf via de website van Tiqets.

Wie graag zijn ritje wilt laten zien aan het thuisfront kan kiezen voor de extra optie om de rit op te nemen met de GoPro camera, de kosten hiervan bedragen 30 euro. Ook is het mogelijk om op de foto te gaan met de Ferrari’s en zo je rit voor eeuwig vast te leggen. Ook is het mogelijk om een twee uur durende rit te maken over de bochtige bergwegen en de testwegen van de testrijders van de Ferrari fabriek. De kosten voor een dergelijke tour bedragen 900 euro indien je kiest voor een Ferrari 458 en 700 euro voor een Ferrari F430 Spider.

Klik hier om online je rit in een Ferrari te reserveren

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com