Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

Vragen en opmerkingen

AllesoverMaranello.nl biedt een compleet aanbod van informatie en tips voor een vakantie of dagtrip naar Maranello in Italië, de Ferrari fabriek en de omliggende dorpen en automerken in de regio. 

Heb je een vraag, heb je tips of mis je informatie op onze website? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Hou er bij je vragen svp rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in Italië gevestigd zijn en geen connectie met Ferrari hebben en je hierdoor wellicht niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen. Meer informatie over Maranello is ook te vinden op www.maranello.it

Ook kun je het contactformulier gebruiken als je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina of indien je meer informatie wilt ontvangen over de advertentie mogelijkheden op allesovermaranello.nl.

Vragen over het bezoeken van de Ferrari fabriek
Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheden tot het bezoeken van de Ferrari fabriek / een rondleiding door de fabriek. Dit is helaas niet mogelijk. Alleen met een uitnodiging van Ferrari zelf of één van de dealers van het merk is het mogelijk om de fabriek in Maranello te bezoeken.

Contactformulier

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA van Google. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.