AllesoverMaranello.nl biedt een compleet aanbod van informatie en tips voor een vakantie of dagtrip naar Maranello in Italië, de Ferrari fabriek en de omliggende dorpen en automerken in de regio. Daarnaast vind je op onze website informatie over onder andere de bezienswaardigheden in en rondom Maranello, activiteiten, hotels en restaurants.

Vragen of tips
Heb je een vraag, heb je tips of mis je informatie op onze website? Laat het ons dan weten via info@allesovermaranello.nl en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. Hou er bij je vragen svp rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in Italië gevestigd zijn en geen connectie met Ferrari hebben en je hierdoor wellicht niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen. Meer informatie over Maranello is ook te vinden op www.maranello.it.

Ook kun je ons emailadres info@allesovermaranello.nl gebruiken indien je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina of indien je meer informatie wilt ontvangen over de advertentie mogelijkheden op allesovermaranello.nl.

Vragen over reistijden en afstanden?
Voor afstanden en de reistijd tussen de diverse bezienswaardigheden in de regio rondom Maranello verwijzen wij je graag door naar Google Maps.

Vragen over het bezoeken van de Ferrari fabriek
Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheden tot het bezoeken van de Ferrari fabriek / een rondleiding door de fabriek. Dit is helaas niet mogelijk. Alleen met een uitnodiging van Ferrari zelf of één van de dealers van het merk is het mogelijk om de fabriek in Maranello te bezoeken.