Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Autodromo di Modena (circuit)

Op een kleine 10 kilometer ten westen van het centrum van Modena ligt het circuit Autodromo di Modena. De ligging van dit moderne circuit is ideaal in de driehoek van de bekende Italiaanse supercarbouwers Lamborghini, Ferrari, Maserati en Pagani. Het hele jaar door komen er dan ook autoliefhebbers naar deze regio voor een bezoek aan één van deze fabrieken. Je hebt dus kans dat je bij een bezoek aan het circuit verwelkomt wordt door de hoge klanken van één van de peperdure sportwagens van Lamborghini, Ferrari of Pagani.

Circuit in Modena

Het 2100 meter lange en ruim 12 meter brede Autodromo di Modena circuit wordt in de weekenden veelal gebruikt voor wedstrijden van lokale auto- en motorkampioenschappen en door de week is het circuit af te huren voor testwerkzaamheden en vinden er trackdays plaats. Merken als Pagani en Lamborghini testen regelmaat hun nieuwste auto’s op het circuit of laten klanten kennis maken met hun nieuwste straat- en racewagens.

Rondom het moderne circuit staat 20 pitboxen met daarin diverse conferentiezalen en verder staat er een hotel en een restaurant op het complex van Autodromo di Modena. In het binnengebied van het circuit ligt een smalle binnenbaan die voor onder andere slipcursussen en testen worden gebruikt. Daarnaast worden er op het hoofdcircuit opleidingen en trainingen gegeven voor mensen die willen gaan racen.

Tags

Boek je excursies en tickets online

Hotel in Maranello boeken?

 
Powered bij Booking.com